Menu
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Níže uvedená diskuzní vlákna jsou propojena s články na webu Bowhunter.cz
Uživatelé nemohou v této části vytvářet nová diskuzní vlákna (jsou zakládána automaticky, při publikování nového článku na webu), ale mohou se pochopitelně zúčastňovat diskuze (psát příspěvky a odpovědi).
  • Strana:
  • 1

Téma: Jak na nošení luku?

Jak na nošení luku? 19. říj 2015 10:37 #1

Toto je automaticky založená diskuze ke článku na webu Bowhunter.cz

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Jak na nošení luku? 19. říj 2015 10:38 #2

(Tento příspěvek byl převeden do diskuzního fóra z původních komentářů pod článkem)

# Tibor Fodor 2014-08-17 19:49
Můj způsob nošení luku je následovný.Luk se založeným šípem nechám viset v ruce za madlo šípem nahoru a stabilizátor se zapírá o předloktí.Délka stabilizátoru 4- 8 palců,jinak je to nepohodlné.Luk visí na třech prstech,převažu je se automaticky dopředu(madlo je pod středem)
stabilizátor se zapře o předloktí. Luk tak jde nosit celé hodiny prakticky bez námahy a hlavně je připraven ke střelbě. Akorát v případe pádu je potřeba dát pozor na lovecký hrot. Ze všech způsobů co jsem zkoušel my tenhle nejvíc vyhovuje.

Jak na nošení luku? 11. dub 2016 12:38 #3

• TWitko
  • Gold Sponzor
  • Gold Sponzor
  • -= nadšený amatér =-
objevil jsem na netu zajímavou vychytávku .. ono to je sice spíš na "držení" luku, než na nošení, ale i tak to dám sem (lepší téma jsem zde nenašel) ...

nenechte se zmást .. na tý fotce to vypadá docela "hnusně", ale v reálu je to docela vychytaný a hezčí ... líbí se mi na tom především jak rychle a jednoduše se luk z toho závěsu uvolní ... pro "šoulačku" asi k ničemu, ale kdo loví na "čekanou" a v zimě, asi dokáže ocenit ... níže uvedené video snad dá lepší obrázek

Jde mi jasný, že spoustu lidí napadne to "zkopírovat", ale otázkou je, zda si autor nápadu těch 25 doláčů vážně nezaslouží ? :side:
Přílohy:

-- Tohle je muj podpis
  • Strana:
  • 1