Menu
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Níže uvedená diskuzní vlákna jsou propojena s články na webu Bowhunter.cz
Uživatelé nemohou v této části vytvářet nová diskuzní vlákna (jsou zakládána automaticky, při publikování nového článku na webu), ale mohou se pochopitelně zúčastňovat diskuze (psát příspěvky a odpovědi).
  • Strana:
  • 1

Téma: Bowhunter neskončil ...

Bowhunter neskončil ... 19. bře 2018 08:52 #1

Toto je automaticky založená diskuze ke článku na webu Bowhunter.cz

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Bowhunter neskončil ... 19. bře 2018 18:04 #2

Musím povedať pekne napísané. Na jednej strane ťa Honzo úplne chápem, že už ani tak nie je o čom písať, na druhej strane Ti ale musím vzdať vďaku za to všetko, čo si (môj názor) pre nás ako lukostrelcov na Slovensku a Česku urobil. Dal si dokopy web ktorý môže súperiť aj s profesionálnymi stránkami a dal si sem návody a postupy z ktorých sa dá naučiť obrovské množstvo technických vecí ohľadom lukostreľby.

A aj pomocou týchto návodov, typov, trikov sa z tohto tu (teda mňa) stal celkom ok lukostrelec.
A mám teraz taký malý blbý pocit, že aj ja by som mohol prispieť svojou troškou do mlyna.......výhľadovo by som možno niekedy chcel napísať článok o hinge release, síce sa to tu už raz riešilo, ale stále sú tam veci, ktoré ešte stoja za zmienku.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Bowhunter neskončil ... 19. bře 2018 22:48 #3

Téma lukostřelby je určitě limitované. A ač se to nezdá, základ té činnosti je dekády bolestně stejný. To že jsme nehodní smrtelníci, kteří nejsou schopni se tu činnost za dlouhé roky rozumně naučit ještě neznamená, že není jednoduchá. Udržet tento web dlouhodobě tématicky konzistentní a informačně na úrovni bude po tom co už zaznělo stále těžší. Ale ještě stále nevíme všechno :) Za sebe můžu říci, že mě pár zajímavých témat stále ještě ke zpracování napadá a sem tam občas přibude další. Ale už to nebude tempem dva články měsíčně. Pokud nechceme dopadnout jako zahraniční média, které zveřejňují recepty na bábovky s lukostřeleckou tématikou...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Bowhunter neskončil ... 20. bře 2018 06:10 #4

ml napsal: Pokud nechceme dopadnout jako zahraniční média, které zveřejňují recepty na bábovky s lukostřeleckou tématikou...

Na druhej strane, prečo nie, ženatí lukostrelci to potom môžu recept predať svojim drahým polovičkám.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Bowhunter neskončil ... 20. bře 2018 10:15 #5

  • TWitko
  • Avatar uživatele TWitko
  • Offline
  • Gold Sponzor
  • Gold Sponzor
  • -= nadšený amatér =-
  • Příspěvky: 405
nelovec - diky za pochvalu a pochopeni To potesi .. ja spis cekal ze mi budete nadavat :-) No a ohledne pripadnych prispevku .. ono to fakt pomuze. Cokoliv. A pomuze to hodne. Protoze to muze vykryt obdobi "tvurci krize". Ono je to tak (pokud to beru z minula), ze nekdy ma clovek doslova zaplavu napadu a spisovatelskeho nadseni a psani "jde od ruky". Pamatuju doby, kdy jsem mel behem tydne sepsano treba 5 clanku a ty pak postupne vypoustel do sveta. Pohoda - mel jsem zasobu skoro na dva mesice. Jenze zase prijde doba, kdy proste "za Boha nic". Bud me nic nenapada, nebo sedim u compu a smolim hodiny porad jeden jediny odstavec dokola. Proste to nejde ...

No a ze dochazi temata, to je druha vec ... sice logicka, ale o to neprijemnejsi. Prave proto mi prijde tak dulezite zapojeni dalsich lidi, protoze jak uz jsem psal, spousta lidi proliza net a pritom objevuje zajimave veci, novinky, vychytavky, tipy a triky, drobnosti atd ... Zadny zasadni temata, zadny elaborat na 15 stranek .. proste jednoducha zajimava vec. A tohle presne jsou veci o kterych jde napsat ucitecny clanek, ktery muze napsat temer kdokoliv, i kdyz se rozhodne neciti jako expert a psani ho nijak moc nebavi.

Priklad muze byt "tip na nastaveni spravne vysky peepu v tetive" (nekde to tu je). To jsem proste nahodou nasel v diskuzi na netu a byl tak nadseny jak perfektni je to napad, ze jsem to okamzite vyzkousel a pak popsal i tady ... a clanek byl na svete a podle reakci to prislo uzitecny dost lidem. Bez toho, ze bych to napsal i na web by to minulo vetsinu lidi a casem bych na to dozajista zapomnel i ja ... coz by byla skoda .. a takovych informaci nas bez "povsimnuti" nebo spis bez "zaznamu" miji kazdy den hafo .. bohuzel ...


ML - nahodou ty recepty nejsou az tak blbej napad :-) Navic u nas varim predevsim ja (ne ze by to zena neumela), ale ja to pochopitelne umim lip :-) a takovej dort, nebo "Klobasky dle Freda Beara" .. to nezni spatne ... :-)

H.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

-- Tohle je muj podpis
Poslední úprava: od TWitko.

Bowhunter neskončil ... 20. bře 2018 11:17 #6

Ano, a prvni bod v receptu bude. Vezmi luk znacky Bear rocnik 68 nebo nizsi. Bod cislo dve...ulov s nim srnce...:-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Bowhunter neskončil ... 20. bře 2018 22:14 #7

  • Petr
  • Avatar uživatele Petr
  • Offline
  • Sponzor
  • Sponzor
  • Got serious, got Hoyt!
  • Příspěvky: 29
Honzo,
i já bych ti rád vyjádřil podporu a hlavně z celého srdce poděkoval. Otevřel si mi zcela nový svět a bez tvého webu bych se lukostřelcem a časem snad i bowhunterem nikdy nestal. A že to tu nežije je prostě odraz reality. Bowhunterů je málo - v naší malé zemičce je to pár desítek lidí a to je na provoz takto specializovaného webu prostě málo. V rámci hnutí za legalizaci lovu v ČR se lidi okolo Saši Vrágy snaží o propagaci bowhuntingu a jde to velmi ztuha. Kolik z těch několika desítek potenciálních lovců jezdí na pravidelné lovecké výpravy a je schopno o tom napsat poutavý článek? Jednotky lidí. Věřím, že se to zlepší, ale ještě to pár let potrvá. Myslím, žes trochu předběhl dobu. Držím palce, hlavu vzhůru a lovu lukem zdar.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hoyt Nitrum 34
Poslední úprava: od Petr.

Bowhunter neskončil ... 21. bře 2018 15:38 #8

Zdravím všechny,

svůj první písemný projev zde nemohu začít ničím jiným, než poděkováním. Nebo lépe, Velkým Díky za možnost strávit dlouhé hodiny v téměř extatickém nadšení z poznávání. Nemohl jsem se od čtení vůbec odtrhnout, dokud jsem nepřelouskal úplně všechno. Potom jsem si už vybíral a k některým věcem (zejména seriálu o holých lucích, díky Michale) se pravidelně vracel a napjatě očekával pokračování.

To bylo v době cca před dvěma a půl lety, kdy ve mě
definitivně uzrála myšlenka rozvinout dávnou dětskou vzpomínku na několikeré indiánské prázdniny v něco více.

Bowhuntera jsem tak objevil v době, kdy jsem plánoval vykročit na cestu lukostřelby, zároveň jsem se v tom nechtěl plácat a v podstatě hned od prvního kroku vyrazit správným směrem. A mám dojem, že se to podařilo. Jdu po té cestě směle dál. A za to všechno máte moji vděčnost a Velký Dík.

Luděk "Dzin" Rozmanitý

PS: Když jsem se kousek před Vánoci potkal s Michalem na Střeleckém ostrově, říkal, že má napsaný článek o zakládkách, tak když teď vím, že Bowhunter nezemřel, těším se na něj. :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Bowhunter neskončil ... 22. bře 2018 11:35 #9

Zakládky určitě budou. Nedávno jsem do toho koukal, má toho napsáno celkem dost. Vidím to na dva možná tři články...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Bowhunter neskončil ... 22. bře 2018 12:28 #10

Na úvod sa aj ja potrebujem tvorcom a adminom týchto stránok veľmi pekne poďakovať za neskutočne obšírnu a u nás jedinečnú prácu, ktorou sa im podarilo vytvoriť kvalitné dielo. A ubezpečiť, že porazenecké nálady, ktoré z ich strany odzneli naozaj nie sú na mieste. Ak tu je niečo, čo naozaj odborne pomáha a radí či už začínajúcim alebo aj skúseným lukostrelcom je práve tento web. Dokonca trúfam si povedať, že v rámci našich dvoch republík je asi jediný. Dovolím si použiť dosť nevhodné slovné spojenie a dúfam že mi to odpustíte,“ vyhoďte si láskavo z hlavy“ to, ak rozmýšľate že by ste s tým sekli, alebo nedajbože ho zrušili. To že je tu ticho, neznamená že neplní ďalej účel, pre ktorý bol asi vytvorený. Skôr to poukazuje na komplexnosť informácií, z ktorých môžeme všetci čerpať. Ak je niečo takmer dokonalé, ako sa dá ešte viac zdokonaľovať ? Aj ja, keď chcem prispieť k oživeniu diskusií, môžem tak akurát hodiť do pléna nejakú otázku, nič múdre, čo by tu už nebolo neviem nájsť. A osud podobných záujmových webových stránok je v našich provenienciách úplne rovnaký. Navštevujem tiež český web, venujúci sa hre na ústnu harmoniku. Som tam už tiež pár rokov a vidím to isté, kým zo začiatku mali členovia stovky príspevkov a problematika sa zdala byť nevyčerpateľná, dnes je takmer mŕtvy, možno občas niečo v pokeci. Ale to neznamená že naň pre nečinnosť všetci zanevreli, len jednoducho už bolo povedané skoro všetko. Verím, že my starší nie sme iní ako tí novoprichádzajúci, len im už neostáva priestor na príspevok. Ale určite tu odpovede na svoje otázky nachádzajú. Za mňa a isto aj za mnohých iných ešte raz vďaka.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Strana:
  • 1
Powered by Kunena fórum